Kenyeres pajtások

Kellemes időtöltést kívánok neked.Remélem találtál kedvedre való receptet.
Van egy egy másik blog is ahonnan szintén tudsz ötletelni
íme...
.kenyerespajtasok.blogspot.hu
Ha gondolod írj,és én megpróbálok segíteni...ha elakadtál valamiben.
Minden ötletet,véleményt szívesen fogadok.

Köszönöm a figyelmedet.

2014. december 2., kedd

Halpogácsa

Nem a nehéz ételek közé sorolandó az biztos.

Éppen ezért is választottam e remek alapanyagot amiből egyre kevesebbet fogyasztunk.

A másik okom amiért ezt választottam,a különféle fagyasztott halpogácsa termékek földbe döngölés,mert annál jobb nincsen mint amit önmagunk készítünk el.

Fakanálra fel,kedves főző társaim :)

Hozzávalók:

40 dkg tonhal,ponty filé,busa,harcsa,hek,pangasius,tőkehal filé,tőkehal máj........stb
20 dkg burgonya
1 db tojás
4 dkg reszelt sajt
2 dkg liszt

bors
szerecsen dió
petrezselyem

Véleményem szerint bármilyen halat lehet használni ami filézett,avagy szálka nélküli,az megfelel a halpogácsának.

Elkészítés:

A felengedett tonhalat és a megtisztított nyers burgonyát megdaráljuk és összedolgozzuk sóval, törött borssal, reszelt szerecsen dióval, finomra vágott petrezselyemmel, tojással és a reszelt sajttal. Vizes kézzel kis pogácsákat formázunk belőle, lisztben megforgatjuk és olajban kisütjük.
Margarinos sárgarépával tálaljuk.

Energia: 294 kcal
Szénhidrát: 15g

képekért köszönet a  asztaltanc.hu-nak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése