Kenyeres pajtások

Kellemes időtöltést kívánok neked.Remélem találtál kedvedre való receptet.
Van egy egy másik blog is ahonnan szintén tudsz ötletelni
íme...
.kenyerespajtasok.blogspot.hu
Ha gondolod írj,és én megpróbálok segíteni...ha elakadtál valamiben.
Minden ötletet,véleményt szívesen fogadok.

Köszönöm a figyelmedet.

2013. július 8., hétfő

Tócsniba sütött csirkemell

húúúúúúúúúúúúú kissé jól hangzik a dolog,nesze neked diéta...minek is lettem én cukorbeteg..............

több oldalon is megtalálható ez a leírás,ezért köszönet jár a recept eredeti írójának.........




KÖSZÖNÖM!!!!

Hozzávalók

4 szelet csirkemell,

só,

bors,

2 evőkanál liszt,

1 tojás,

só,

egy csokor petrezselyem,

őrölt kömény

3-4 evőkanál liszt

2 evőkanál tejföl

2 gerezd fokhagyma

fél fej vöröshagyma

3 közepes burgonya

Elkészítés

A kiklopfolt csirkemellszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe meghempergetve félretesszük.

A nyers burgonyát meghámozzuk és lereszeljük nagy lyukú reszelőn.

A vöröshagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk.

A burgonyás masszát keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a kétféle hagymát, a tojást, a tejfölt, a lisztet,majd petrezselyemzölddel, őrölt fűszerköménnyel, sóval, borssal fűszerezve az egészet jól összedolgozzuk.

A hússzeleteket a burgonyás masszába forgatjuk, úgy, hogy a massza mindenhol bevonja.Utána bő, közepesen forró olajban mindkét oldalukat megsütjük.

A "burgonyapogácsákat" kivesszük a serpenyőből, papírtörlőn jól lecsöpögtetjük, és előmelegített sütőben melegen tartjuk, míg ki nem sütjük az egészet.

Mivel a burgonyás bunda egyben laktató köret is, ezt a fogást önmagában, különféle salátákkal,savanyúságokkal tálaljuk

Köszönöm a leírást

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése