na ez az a leves amit anyu mindig csirkehúsból készített el,és pirospaprika nélkül,ő hamis Irlandi gulyáslevesnek nevezte
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Ürühús 1 kg de ha nem kapunk megfelelő ürühúst / birka,juh/, akkor jó a marha hús is,persze csak az a része ami tökéletes a gulyás elkészítéséhez,ez pedig a marha lábszár
Zsír
Paradicsom 1 db
Kömény 1g egy teáskanál mennyiség
Kakukkfű 1g
Burgonya 0,5 kg
Zsír
Paradicsom 1 db
Kömény 1g egy teáskanál mennyiség
Kakukkfű 1g
Burgonya 0,5 kg
Paprika 1 db
őrölt bors 1g
Zöldbab 35g
Fokhagyma 2 gerezd
Fűszerpaprika 1g kb. egy púpozott teáskanál
Elkészítés:
A húst megtisztítjuk a faggyútól, és
kockára vágjuk.
Az apróra vágott hagymát szalmasárgára pirítjuk a zsírban, fűszerpaprikával meghintjük, egy keverés után vízzel leoltjuk.
Az apróra vágott hagymát szalmasárgára pirítjuk a zsírban, fűszerpaprikával meghintjük, egy keverés után vízzel leoltjuk.
Végül is egy tökéletes pörkölt alapot kell készítenünk.
Beletesszük a húst, paradicsomot, paprikát, köményt, kakukkfüvet,
fokhagymát, sót és borsot.
Ha a hús majdnem kész, a burgonyát nagy
cikkekre vágjuk, és a zöldbabbal együtt a levesbe tesszük. Amikor már
minden megfőtt, ha szükséges utánaízesítünk, és forrón tálaljuk.
Elkészítési idő két óra.
Elkészítési idő két óra.
Now this is a soup that my mom always made it with chicken, red peppers, and without his false Irlanda called goulash soup
Ingredients:
1 kg mutton but if you do not get a correct mutton / lamb, mutton /, the beef is good too, of course, only the part which is perfect for the preparation of goulash, this is a beef calf
Fat or oil
Tomato 1
One teaspoon cumin 1 g quantities
thyme 1g
0.5 kg of potatoes
Paprika 1
1g ground pepper
2 x Onions
Green Beans 35g
2 cloves of garlic
Paprika approximately 1g. a heaping teaspoon
Preparation:
The meat of the faggyútól cleaned and cut into cubes.
The straw-yellow fry chopped onions in fat, sprinkle with paprika, one after mixing with water have been killed.
After all, a perfectly roasted ground should be prepared.
Add the meat, tomatoes, pepper, cumin, thyme, garlic, salt and pepper.
When the meat is almost done, cut the potatoes in a large articles, along with green beans and put into the soup. When all is cooked, utánaízesítünk if necessary, and serve hot.
Lead time is two hours.
Ingredients:
1 kg mutton but if you do not get a correct mutton / lamb, mutton /, the beef is good too, of course, only the part which is perfect for the preparation of goulash, this is a beef calf
Fat or oil
Tomato 1
One teaspoon cumin 1 g quantities
thyme 1g
0.5 kg of potatoes
Paprika 1
1g ground pepper
2 x Onions
Green Beans 35g
2 cloves of garlic
Paprika approximately 1g. a heaping teaspoon
Preparation:
The meat of the faggyútól cleaned and cut into cubes.
The straw-yellow fry chopped onions in fat, sprinkle with paprika, one after mixing with water have been killed.
After all, a perfectly roasted ground should be prepared.
Add the meat, tomatoes, pepper, cumin, thyme, garlic, salt and pepper.
When the meat is almost done, cut the potatoes in a large articles, along with green beans and put into the soup. When all is cooked, utánaízesítünk if necessary, and serve hot.
Lead time is two hours.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése