természetesen azok akik nem szeretik a nyúlhúst ,nos ők vegyenek csirkecombot az is tökéletes ide
Hozzávalók:
4 db.nyúlcomb,vagy csirkecomb
4 evőkanál olívaolaj /extra vergine/
1 egész fej fokhagyma
10 db zsályalevél
2 dl. fehérbor /száraz/
2 evőkanál vaj
A köret hozzávalói:
40 dkg.petrezselyem gyökér /fehérrépa/,ha ez nincsen akkor jöhet a paszternák
4 db paradicsom,de jó nagyok legyenek
10dkg reszelt ementáli,a lényeg,hogy puha sajt legyen ,de tehén tejből készült,és nem juh tejből,bár egyszer meglehet próbálni,és lehet váltani,egy jó füstös ízűre,vagy egy finom kecskesajtra
1 csomag petrezselyem
1 evőkanál vaj
1 evőkanálolaj
4 db friss XL.-es méretű tojás
Elkészítés:
Combokat megtisztítjuk,kicsontozzuk,sózzuk,borsozzuk,megformázzuk kézzel,mintha még mindig csontos lenne.
Tepsibe tesszük,olívaolajjal meglocsoljuk,fokhagyma tetején ejtünk 4 bevágást kereszt formában,mehet a hús mellé /nem kell megtisztítani,úgy héjastól mehet/,adjunk hozzá 4 db zsályalevelet.Most adjunk neki inni,mehet a fehérbor,jó gazdagon öntözzük meg a combokat,alufóliával befedjük a tepsit,irány a sütő.
180 C fokos sütőben 1 órán keresztül sütjük,majd a fóliát leszedjük,és 10 perc alatt megpirítjuk minkét oldalát a comboknak.
Miközben a hús a sütőben izzad,álljunk neki a köretnek.
A fehér répát,megtisztítjuk,megmossuk,karikára vágjuk,annyi sós hideg vízben feltesszük főni amennyi éppen csak ellepi,és puhára főzzük.
No kérem innentől kezdve a maradék főzővizet elpárologtatjuk.
Paradicsomok felső harmadát levágjuk,a belsejét egy magozó,vagy teáskanállal kikaparjuk,de úgy ám,hogy azért maradjon egy kb.0,5 cm falvastagság .
A sajtot reszeljünk le,de valamennyit tegyünk félre,mert még majd kell egy kevés.
A megfőtt fehérrépát,pürésítsük,sózzuk,borsozzuk,a petrezselyem zöldet vágjuk apróra,adjuk a püréhez,és jól keverjük össze.
A paradicsom kelyheket óvatosan sózzuk meg,majd mehet bele a még meleg püré.
Egy serpenyőben a tojásokból készítsünk egyenként tükörtojásokat,ezeket majd a megtöltött paradicsomok tetejére tesszük,megszórjuk a maradék sajttal,és mehet a még forrósütőbe,de csak addig ameddig rá nem olvad a sajt,és kissé meg nem pirul a tetejük
A maradék zsálya leveleket mossuk,le szártjuk papír törlőn,kevés vajon megfuttatjuk,és ezzel a mártással locsoljuk meg a sült combokat,amiket közben tálra raktunk a paradicsomokkal együtt,majd a zsálya levelekkel díszitjük a tányért.
Jó étvágyat:)))
of course those who do not like rabbit meat, well, they're also perfect to take on chicken
Ingredients:
4 piece rabbit / bunny / thighs, or chicken4 tablespoons of olive oil / Extra Vergine /1 whole head of garlic10 sage leaves2 dl. White wine / dry /2 tablespoons butter
The garnish ingredients are:
40 dkg.parsley / turnip / if this can not be a parsnip4 tomatoes, but it's great to be10dkg grated Emmenthal, the point is to have a soft cheese, but cow's milk, and sheep's milk, but might try it once, and you can switch to a good smoky ízűre or a delicious goat1 packet of parsley1 tablespoon butter1 tablespoon of oil4 pieces of fresh egg-size XL.
Preparation:
Clean thighs, boned and season with salt and pepper, is shaped by hand, as if it was still skinny.
Pan put, olive oil, sprinkle with garlic on top dropped four cut a cross shape, go to the meat with / does not require cleaning, so shell go /, add 4 pieces of salvia. Now give him a drink, go to the white wine, good richly watered the thighs, cover the pan with aluminum foil, the direction of the oven.
180 ° C oven bake for 1 hour, then take out the foil and roast 10 minutes on both sides of the thighs.
While the meat in the oven sweat, we go to the garnish.
The white carrots, cleaned, washed, cut into slices, salted cold water cook as much as many just cover it and cook until soft.
Well from now on I ask the rest of the cooking water to evaporate.
Tomatoes, cut off the top third of the inside of a magozó or teaspoon scraped, but yet so that they remain a ca.0, 5 cm in thickness.
The download file the cheese, but all of them put aside, because there will be a few.
The boiled turnip puree and season with salt and pepper, finely chop the parsley, add the puree and mix well.
The tomato cups carefully with salt, and then go into the warm puree.
The eggs in a pan to make a fried egg on each, and then they put the filled tomatoes top, sprinkle with the remaining cheese, and go to the hot oven, but only so long as it does not melt the cheese, and slightly not flush the tops
The remaining sage leaves, dried with paper towels down shit, some steamed and the sauce and sprinkle with the fried thighs, when you put the bowl with tomatoes and sage leaves to decorate the plate.
Hozzávalók:
4 db.nyúlcomb,vagy csirkecomb
4 evőkanál olívaolaj /extra vergine/
1 egész fej fokhagyma
10 db zsályalevél
2 dl. fehérbor /száraz/
2 evőkanál vaj
A köret hozzávalói:
40 dkg.petrezselyem gyökér /fehérrépa/,ha ez nincsen akkor jöhet a paszternák
4 db paradicsom,de jó nagyok legyenek
10dkg reszelt ementáli,a lényeg,hogy puha sajt legyen ,de tehén tejből készült,és nem juh tejből,bár egyszer meglehet próbálni,és lehet váltani,egy jó füstös ízűre,vagy egy finom kecskesajtra
1 csomag petrezselyem
1 evőkanál vaj
1 evőkanálolaj
4 db friss XL.-es méretű tojás
Elkészítés:
Combokat megtisztítjuk,kicsontozzuk,sózzuk,borsozzuk,megformázzuk kézzel,mintha még mindig csontos lenne.
Tepsibe tesszük,olívaolajjal meglocsoljuk,fokhagyma tetején ejtünk 4 bevágást kereszt formában,mehet a hús mellé /nem kell megtisztítani,úgy héjastól mehet/,adjunk hozzá 4 db zsályalevelet.Most adjunk neki inni,mehet a fehérbor,jó gazdagon öntözzük meg a combokat,alufóliával befedjük a tepsit,irány a sütő.
180 C fokos sütőben 1 órán keresztül sütjük,majd a fóliát leszedjük,és 10 perc alatt megpirítjuk minkét oldalát a comboknak.
Miközben a hús a sütőben izzad,álljunk neki a köretnek.
A fehér répát,megtisztítjuk,megmossuk,karikára vágjuk,annyi sós hideg vízben feltesszük főni amennyi éppen csak ellepi,és puhára főzzük.
No kérem innentől kezdve a maradék főzővizet elpárologtatjuk.
Paradicsomok felső harmadát levágjuk,a belsejét egy magozó,vagy teáskanállal kikaparjuk,de úgy ám,hogy azért maradjon egy kb.0,5 cm falvastagság .
A sajtot reszeljünk le,de valamennyit tegyünk félre,mert még majd kell egy kevés.
A megfőtt fehérrépát,pürésítsük,sózzuk,borsozzuk,a petrezselyem zöldet vágjuk apróra,adjuk a püréhez,és jól keverjük össze.
A paradicsom kelyheket óvatosan sózzuk meg,majd mehet bele a még meleg püré.
Egy serpenyőben a tojásokból készítsünk egyenként tükörtojásokat,ezeket majd a megtöltött paradicsomok tetejére tesszük,megszórjuk a maradék sajttal,és mehet a még forrósütőbe,de csak addig ameddig rá nem olvad a sajt,és kissé meg nem pirul a tetejük
A maradék zsálya leveleket mossuk,le szártjuk papír törlőn,kevés vajon megfuttatjuk,és ezzel a mártással locsoljuk meg a sült combokat,amiket közben tálra raktunk a paradicsomokkal együtt,majd a zsálya levelekkel díszitjük a tányért.
Jó étvágyat:)))
of course those who do not like rabbit meat, well, they're also perfect to take on chicken
Ingredients:
4 piece rabbit / bunny / thighs, or chicken4 tablespoons of olive oil / Extra Vergine /1 whole head of garlic10 sage leaves2 dl. White wine / dry /2 tablespoons butter
The garnish ingredients are:
40 dkg.parsley / turnip / if this can not be a parsnip4 tomatoes, but it's great to be10dkg grated Emmenthal, the point is to have a soft cheese, but cow's milk, and sheep's milk, but might try it once, and you can switch to a good smoky ízűre or a delicious goat1 packet of parsley1 tablespoon butter1 tablespoon of oil4 pieces of fresh egg-size XL.
Preparation:
Clean thighs, boned and season with salt and pepper, is shaped by hand, as if it was still skinny.
Pan put, olive oil, sprinkle with garlic on top dropped four cut a cross shape, go to the meat with / does not require cleaning, so shell go /, add 4 pieces of salvia. Now give him a drink, go to the white wine, good richly watered the thighs, cover the pan with aluminum foil, the direction of the oven.
180 ° C oven bake for 1 hour, then take out the foil and roast 10 minutes on both sides of the thighs.
While the meat in the oven sweat, we go to the garnish.
The white carrots, cleaned, washed, cut into slices, salted cold water cook as much as many just cover it and cook until soft.
Well from now on I ask the rest of the cooking water to evaporate.
Tomatoes, cut off the top third of the inside of a magozó or teaspoon scraped, but yet so that they remain a ca.0, 5 cm in thickness.
The download file the cheese, but all of them put aside, because there will be a few.
The boiled turnip puree and season with salt and pepper, finely chop the parsley, add the puree and mix well.
The tomato cups carefully with salt, and then go into the warm puree.
The eggs in a pan to make a fried egg on each, and then they put the filled tomatoes top, sprinkle with the remaining cheese, and go to the hot oven, but only so long as it does not melt the cheese, and slightly not flush the tops
The remaining sage leaves, dried with paper towels down shit, some steamed and the sauce and sprinkle with the fried thighs, when you put the bowl with tomatoes and sage leaves to decorate the plate.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése