Hozzávalók:
Almás fasírt
Hozzávalók:
• 400 g darált sovány sertéshús
• 200 g alma
• 10 g olaj
• 1 tojás
• Petrezselyem zöld
• Szerecsendió
• Borsikafű
• Só
Elkészítés:
Az almákat hámozd meg, és egyet kivéve mindet reszeld le. A
darált húst dolgozd össze a reszelt almával, a fűszerekkel és a
tojással. Egy vékony teflontepsit vékonyan kenj ki margarinnal, majd a
massza felét terítsd bele. Erre tedd rá a maradék almát leszeletelve,
majd a maradék hússal fedd be. Alufóliát tegyél rá, és sütőben süsd
meg. A sütés befejezte előtt 10 percre vedd le majd a fóliát, hogy
szépen megpirulhasson. Készítheted aszalt szilvával is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése