Hozzávalók:
Hozzávalók 4 főre:40 dkg karfiolrózsa,
30 dkg pulykasonka,
2 tojássárgája,
4 evőkanál joghurt,
1 evőkanál olivaolaj
2 db paradicsom,
2 db zöldpaprika,
só, szerecsendió, fehérbors, petrezselyemzöld
Elkészítés:
A karfiolrózsákat kevés sózott vízben félpuhára pároljuk, majd a főzővizet leszűrjük.Olajjal kikenünk egy tűzálló tálat, és utána beletesszük a karfiolrózsákat. Felkockázzuk a sonkát, a paradicsomot, a zöldpaprikát, és rászórjuk a karfiolrózsákra. Összekeverjük a sót, a szerecsendiót, a fehér borsot, és megszórjuk vele a zöldségeket. A joghurtba belekeverjük a tojássárgáját, és a tetejére kenjük. Előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt átforrósítjuk.
Tálaláskor vágott petrezselyemmel megszórjuk.
köszönöm az ÉnPortálnak a receptet:))))
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése