Hozzávalók:
40 dkg pulykamellfilé
30 dkg csiperkegomba
4 evőkanál olaj
2 dl tejföl, 12% zsírtartalmú
1 púpozott ek. liszt
2 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
őrölt bors, só
Elkészítés:
A megtisztított és apróra vágott vöröshagymát az olajon
átfuttatjuk. Hozzáadjuk a 3 cm hosszú csíkokra vágott pulykamellet.
Átpirítjuk, majd hozzákeverjük a megtisztított és vékony szeletekre
vágott gombát. Ízesítjük őrölt borssal, finomra vágott petrezselyem
zöldjével és sóval. Kevés vizet hozzáöntve fedő alatt puhára pároljuk.
Amikor megpuhult, meghintjük a liszttel, kevés vízzel simára keverjük,
és végül hozzámelegítjük a tejfölt. Rizzsel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése