és mindig ...MEXICO.......si
Hozzávalók:
1 lime
1 bögre kockázott paradicsom
1/2 bögre koriander
1/2 bögre kockázott kaliforniai paprika
1/2 kockázott vöröshagyma
1/2 teáskanál só
1 börge natúr joghurt
1/2 evőkanál mustár
2 bögre szeletelt vagy legyalult lila/fehér káposzta
1 evpkanál olíva olaj
1/2 kg csirkemell darabok
1/4 teáskanál chilipor
1/2 teáskanál bors
8 teljes kiőrlésű pita
1 avokádó, hosszába csíkokra vágva
Elkészítés:
1. Vágd ketté a lime-ot, egyik felét facsard ki, másik felét vágd 4-felé. Egy tálban keverd össze a lime lé egyik felét a paradicsommal, paprikával, hagymával, só felével.
2. Egy másik tálban keverd össze joghurtot, mustárt és a maradék lime leve.
3. Az olíva olajat melegítsd fel egy serpenyőben, süsd ki a húst, add hozzá a chili port, borsot, maradék sót. Süsd át jól.
4. A húst és a szószt tedd a tortillába, rá/mellé a zöldségeket, mellé a lime-ot és már fel is szolgálhatod
Mennyiség: 4 adag
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése